Glutenfri cakepops med brunkager og hvid chokolade

Perfekte til julegløgg

Smukke cakepops som kan varieres i det uendelige.

15 stk1 time og 15 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

2 pakker Semper Brunkager
1 flødeost med chokolade eller naturel
250 g hvid chokolade

Topping:
1 pakke Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smuldret
sukker til at stille Cakepops i

15 pinde

Sådan gør du

  1. Blend brunkagerne i en foodprocessor til krummer. Tilsæt flødeost og bland indtil det er jævnt.

  2. Form til 15 runde kugler.

  3. Sæt en pind i hver kugle og sæt dem i fryseren i omkring 40 minutter.

  4. Smelt chokoladen og forbered et glas fyldt med sukker til at stille dine cakepops i, når de størkner.

  5. Dyp kuglerne i den smeltede chokolade, top med smuldret cookies.

  6. Stil kuglerne i det sukkerfyldte glas og lad dem afkøle i køleskabet.

  7. Tag dine cakepops frem lidt tid før servering.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri cakepops med brunkager og hvid chokolade