Glutenfri cakepops med Semper brunkager
Jul

Glutenfri cakepops med brunkager og hvid chokolade

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Smukke cakepops som kan varieres i det uendelige.

  • Tilberedningstid
    1 time og 15 minutter
  • Portioner
    15 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Blend brunkagerne i en foodprocessor til krummer. Tilsæt flødeost og bland indtil det er jævnt.

  2. Form til 15 runde kugler.

  3. Sæt en pind i hver kugle og sæt dem i fryseren i omkring 40 minutter.

  4. Smelt chokoladen og forbered et glas fyldt med sukker til at stille dine cakepops i, når de størkner.

  5. Dyp kuglerne i den smeltede chokolade, top med smuldret cookies.

  6. Stil kuglerne i det sukkerfyldte glas og lad dem afkøle i køleskabet.

  7. Tag dine cakepops frem lidt tid før servering.

Bruges i opskriften
Glutenfri brunkager fra Semper Glutenfri

BRUNKAGER