Glutenfri cakepops med brunkager og chokolade

Smukke cakepops som kan varieres i det uendelige.

151 h, 15 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

2 pakker Semper brunkager
1 flødeost med chokolade eller naturel
250 g hvid chokolade

Topping:
1 pakke Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smuldret 
sukker til at stille Cakepops i

15 pinde

Sådan gør du

  1. Blend brunkagerne i en foodprocessor til krummer. Tilsæt flødeost og bland indtil det er jævnt.

  2. Form til 15 runde kugler.

  3. Sæt en pind i hver kugle og sæt dem i fryseren i omkring 40 minutter.

  4. Smelt chokoladen og forbered et glas fyldt med sukker til at stille dine cakepops i, når de størkner.

  5. Dyp kuglerne i den smeltede chokolade, top med smuldret cookies.

  6. Stil kuglerne i det sukkerfyldte glas og lad dem afkøle i køleskabet.

  7. Tag dine cakepops frem lidt tid før servering.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri cakepops med brunkager og chokolade