Glutenfri burgerboller

En god burger starter altid med et godt brød. Her er vores bidrag til en bedre burgerverden!

16 stk.45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1/2 dl Semper Pofiber
1 pakke Semper Mix eller Grov Mix
50 g smør
3 1/2 dl vand
1/2 pakke gær
1/2 tsk salt

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, tilsæt vandet og lad det køle af til ca. 37°C.

  2. Rør gær og Pofiber ud i væsken. Tilsæt salt og ælt melblandingen ind i dejen, gem 1 ½ dl til senere. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter.

  3. Ælt dejen. Form dejen til 16 burgerboller og kom dem på en plade med bagepapir. Prik bollerne med en gaffel og lad dem hæve i ca. 20 minutter. Sæt ovnen på 250°C.

  4. Pensl med varmt vand, drys med sesamfrø.

  5. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri burgerboller