Glutenfri burgerboller

En god burger starter altid med et godt brød. Her er vores bidrag til en bedre burgerverden!

16 stk.45 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

½ dl Semper Pofiber
1 pakke Semper Mix eller Semper Grov Mix
50 g smør
3 ½ dl vand
½ pakke gær
½ tsk salt

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, tilsæt vandet og lad det køle af til ca. 37° C.

  2. Rør gær og Pofiber ud i væsken. Tilsæt salt og ælt Mix eller Grov Mixblandingen ind i dejen, gem 1 ½ dl til senere. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter.

  3. Ælt dejen. Form dejen til 16 burgerboller og kom dem på en plade med bagepapir. Prik bollerne med en gaffel og lad dem hæve i ca. 20 minutter. Sæt ovnen på 250° C.

  4. Pensl med varmt vand, drys med sesamfrø.

  5. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri burgerboller