Glutenfri brownies

Klæbrige og med masser af chokolade

Livet er for kort til ikke at spise klæbrige brownies. Sød, sej og blød – denne brownie kommer oprindeligt fra USA, og den kunne godt være i familie med kladdkakan. Prøv at lave vores glutenfri brownies i bradepanden – vi lover dig, at det ikke bliver sidste gang.

60 minutter
Average: 3 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

150 g Semper Mix

4 æg

450 g sukker

300 g smør

200 g mørk chokolade

1 tsk. vaniljesukker

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 165° C, og beklæd en stor bradepande eller form med bagepapir.

2. Hak den mørke chokolade fint.

3. Smelt smør i en kasserolle. Tilsæt forsigtigt chokoladen, og bland det godt.

4. Bland æg og sukker i en skål.

5. Tilsæt smør- og chokoladeblandingen og resten af ingredienserne. Rør godt.

6. Hæld dejen i formen.

7. Bag nederst i ovnen i ca. 30-40 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri brownies