Glutenfri brød med pocheret æg

Tid til en dansk klassiker

En skøn klassiker i en spændende nyfortolkning!

420 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 skiver Semper Fjellbrød Fibre eller dit favoritbrød! Se hele udvalget af Sempers glutenfri brød her

2 avocado

citron

friskost

et par dråber olivenolie

salt og chiliflager

1 ½ l vand (til pochering)

1 spsk eddike (til pochering)

4 æg

græskarkerner

persille, finthakket

Sådan gør du

  1. Skær avocadoen i tynde skiver. Dryp citronsaft over.

  2. Smør brødskiverne med friskost og kom avocadoskiverne på. Hæld olivenolie over og drys med salt og chiliflakes.

  3. Nu skal æggenes pocheres: Bring vand, eddike og salt i kog (2 tsk.). Skru ned, så det simrer. Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Rør rundt i vandet med store bevægelser så det hvirvler rundt og lad forsigtigt ægget glide ned i det simrende vand. Lad ægget koge i ca. 3 minutter og tag det forsigtigt op med en hulske. Lad det dryppe af på et stykke papir.

  4. Kom et pocheret æg på toppen af hvert stykke brød. Drys med græskarfrø og finthakket persille.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri brød med pocheret æg