Glutenfri boller med quinoa

Vores Oat & Quinoa melmix gør det let at bage dejlige boller

Nu er det blevet let at bage dejlige morgen- eller frokostboller med melmixen Oat & Quinoa.

45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gærpose.

30 ml/2 spsk olie

5 ml/1 tsk salt

450 ml vand

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240°C.
  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)
  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.
  5. Form dejen til 8-10 boller. 
  6. Tips! Vådgør her hænderne for en lettere bagning
  7. Kom bagepapir på bagepladen. 
  8. Pensl bollerne generøst med vand blandet med olie. Dæk dem med film og lad stå i 35 min.
  9. Bag brødet i midten af ovnen i 20 min.  

Hjem / Opskrifter / Glutenfri boller med quinoa