Glutenfri boller med quinoa
Vores Havre & Quinoa brødmix gør det let at bage dejlige boller
Nu er det blevet let at bage dejlige morgen- eller frokostboller med brødmixen Havre & Quinoa.
45 minutterIngredienser
1 pakke Semper Havre & Quinoa Brød Mix, inkl. gærpose.
30 ml/2 spsk olie
5 ml/1 tsk salt
450 ml vand
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 240° C.
- Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)
- Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
- Lad dejen hvile i 5 minutter.
- Kom de sidste 30 ml melblanding ud på bordet, så det er lettere at arbejde med dejen.
- Form dejen til 8-10 boller.
- Tip! Vådgør her hænderne for en lettere bagning
- Kom bagepapir på bagepladen.
- Pensl bollerne generøst med vand blandet med olie. Dæk dem med film og lad stå i 35 min.
- Bag bollerne i midten af ovnen i 20 min.