Boller i karry
Middag

Glutenfri boller i karry

Anmeldelser

(32 votes)

(32 votes)

Opskriften på en skøn "boller i karry" får du lige her. Fuld af smag og en lækker cremet konsistens -men helt uden gluten! Pofiberen i farsen giver saftige og lækre kødboller, med ekstra højt fiberindhold.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Bland det hakkede kød med resten af ingredienserne til farsen og ælt den godt sammen. Lad farsen hvile en halv times tid i køleskabet, så den kan sætte sig.

  2. Bring en stor gryde vand i kog med en halv teskefuld salt. Når vandet koger, formes farsen til små kødboller, som sænkes ned i vandet. Skru ned så vandet blot småbobler og ikke bulderkoger. Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige, og kan tages op.

  3. Når karrysaucen skal laves, varmes olien op i en gryde, og løget og æblet svitses nogle minutter, til løget begynder at blive blødt og let transparent.

  4. Tilsæt karryen og lad den svitse med et minuts tid.

  5. Tilsæt kogevandet og bland maizenamelet med piskefløden til den er uden klumper.

  6. Lad saucen koge op. Smag til med salt og peber og en smule sukker.

  7. Tilsæt kødbollerne og lad dem simre med i et par minutter.

  8. Server med hvide eller brune ris, evt. lidt finthakket æble og mangochutney.

Bruges i opskriften
Semper Pofiber - kartoffelfiber som kan bruges som glutenfri rasp

POFIBER