Glutenfri blåbærmousse med havrebund

En kage der passer perfekt uanset årstiden

Prøv vores lækre opskrift på blåbærmoussekage med glutenfri bund - du kommer ikke til at fortryde det. Nem at bage og let at holde af.

10-12 stykker1 time 30 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Havrebund:
2 dl Semper Havregryn
20 friske dadler, udstenede
2 dl kokos, revet
1 ½ spsk kakao
½ knivspids salt
1–1 ½ spsk kokosolie

Blåbærmousse:
4 dl blåbær, friske eller optøet
200 g hvid chokolade
300 g crème fraiche
250 g mascarpone

Sådan gør du

Havrebund

  1. Blend dadler, revet kokos, kakaopulver og salt.

  2. Tilsæt kokosolie og havregryn, og bland det sammen.
  3. Fordel blandingen i en 22 cm springform. Opbevares koldt i en fryser eller køleskab mens du forbereder fyldet.


Blåbærmousse

  1. Opvarm blåbærrene i en gryde ved svag varme. Tag af varmen og tilsæt chokolade. Pisk indtil chokoladen er smeltet. Stil i køleskabet
  2. Bland crème fraiche og mascarpone sammen i en separat skål. Pisk til en fast mousse.
  3. Tilsæt blåbær- og chokoladeblandingen. Bland godt.
  4. Fordel moussen på havrebunden og stil i fryseren i mindst 1 time.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri blåbærmousse med havrebund