Glutenfri bananmuffins

Rigtig luftige muffins

Mættende, lækre og perfekte som mellemmåltid. Tilsæt gerne lidt valnødder for ekstra sprødhed og smag.

20 stk45 minutter
Average: 3 (4 votes)
4 Stemmer

Ingredienser

2 dl Semper Boghvede & Teff Mel
½ dl rørsukker
1 drys salt
1 tsk vaniljepulver
½ tsk natron
½ tsk bagepulver
2 dl hjemmelavet glutenfri havremælk eller anden valgfri mælk
½ dl rapsolie
1 banan, moset
50 g valnødder, hakkede (valgfrit)

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Bland samtlige tørre ingredienser i en skål og tilsæt havremælk og rapsolie. Pisk til en ensartet masse.

  3. Tilsæt moset banan. Pisk videre i et par minutter. Tilsæt hakkede valnødder, hvis du ønsker det.

  4. Fyld muffinformene med dej. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri bananmuffins