Glutenfri baguetter med grillet peberfrugt- & valnøddemousse

Forbered smagsløgene på en sand smagseksplosion med denne muhammara!

6 stk20 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Minibaguetter Fiber eller Semper Minibaguetter

2 røde peberfrugter

2 spsk olivenolie

100 g valnødder

1 bundt bredbladet persille, groft hakket

1 tsk tørret paprika

1 spsk friskpresset citronsaft

salt og peber

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C.

  2. Bag peberfrugterne hele i ca. 15 minutter, indtil de er bløde. Lad dem køle lidt af. Skræl peberfrugterne og fjern kernehuset.

  3. Blend peberfrugterne til en ensartet creme med olivenolien.

  4. Hak valnødder og persille og bland sammen med peberfrugterne. Smag til med paprika, citronsaft, salt og peber.

  5. Bag Minibaguettes i ovnen som anvist. Lad dem køle lidt af. Flæk dem på langs.


Tip! Skær dine flutes over på midten i stedet for på langs, og server dem som snitter til forret.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri baguetter med grillet peberfrugt- & valnøddemousse