Glutenfri frozen yoghurt

Det eneste, du skal bruge, er nogle ispinde, isforme og lidt fantasi. Resultatet er fantastisk som mellemmåltid eller dessert. Very berry good!

Frozen yoghurt

10 stk

3 dl Semper Kick! Raspberry
2 dl hindbær
1 dl blåbær
5 spsk. sukker, valgfrit
1 liter græsk yoghurt
1/2 dl glutenfri havremælk eller anden valgfri mælk
3 spsk. honning

Sådan gør du:

  1. Kom hindbær og blåbær i en gryde og lad dem koge ind. Tilsæt evt. 4-5 spsk. sukker for en sødere smag.

  2. Bland yoghurt, havremælk og honning i en skål.

  3. Hæld 1-2 spsk. af yoghurtblandingen i hver isform. Kom skiftevis 1 spsk. granola og 1 spsk. bærsyltetøj i formen indtil den er fuld. Slå formen let mod køkkenbordet for at fjerne eventuelle luftbobler.

  4. Kom ispinde i formene og stil dem i fryseren i mindst 6 timer.

  5. Snup en is fra fryseren, når du er issulten, og tag den ud af formen. Velbekomme!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Frozen yoghurt