Glutenfri klassiske frikadeller

Klassiske lækre frikadeller som smager helt som i gamle dage. Uden gluten og med ekstra højt fiberindhold fra Pofiber.

Frikadeller

4 personer

2 spsk. Pofiber
1 stort løg

1 stængel bladselleri
1 fed hvidløg, fintrevet
400 g hakket kalv og flæsk
1 1/2 mælk
1 stort æg
1 tsk fint salt
friskkværnet peber
1/2 tsk stødt allehånde
3 spsk. neutral olie
smør til stegning

Sådan gør du:

  1. Hak løg og bladselleri i en minihakker til det er helt finthakket, alternativt gør det manuelt.

  2. Bland med de resterende ingredienser og rør dejen sammen, det kan fint gøres med en almindelig håndmixer.

  3. Smelt smørret sammen med olien på en pande. Når smørret er bruset af, formes frikadellerne med en spiseske og lægges på panden. Det er godt at stege i rigeligt smør, det giver den bedste stegeflade.

  4. Steg frikadellerne på alle sider til de er jævnt gyldne over det hele.

  5. Server dem til aftensmad, eller på det lune frokostbord med sennep og surt til på et godt stykke rugbrød. Uhmm…

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Frikadeller