Glutenfri flute med røget peberfrugt- & valnøddemousse

Forbered smagsløgene på en sand smagseksplosion.

Flute med røget peberfrugt- & valnøddemousse

6 stk.

1 pakke Semper Minibaguettes Fiber
2 røde peberfrugter
2 spsk. olivenolie
100 g valnødder
1 bundt bredbladet persille, groft hakket
1 tsk. tørret paprika
1 spsk. friskpresset citronsaft
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Bag peberfrugterne hele i ca. 15 minutter, indtil de er bløde. Lad dem hvile. Skræl peberfrugterne og fjern kernehuset.

  3. Blend til en ensartet creme med olivenolie.

  4. Hak valnødder og persille og bland sammen. Smag til med paprika, citronsaft, salt og peber.

  5. Bag minibaguetterne i ovnen som anvist. Lad dem køle af. Flæk dem på langs.


Tip! Skær dine flutes over på midten i stedet for på langs, og server dem som snitter til forret.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Flute med røget peberfrugt- & valnøddemousse