Klassikeren som alle holder af

Chokolademousse

Ingredienser:
Chokolademousse:
1 avocado
4 bananer
4 spsk. kakao
3 store dadler uden sten
¼ tsk. kanel

Kokosflødeskum:
1 dåse kokosmælk
½ tsk. vaniljesukker eller vaniljepulver
1 spsk. honning

Kirsebærfyld:
3 ½ dl optøede frosne kirsebær

Topping:
Friske kirsebær
Glutenfri chokolade, hakket
1 pakke Semper White Chocolate Brazil Nut Cookies eller Semper Triple Chocolate Cookies


Sådan gør du:
1. Mix avocado, bananer og kakao i en foodprocessor eller blender. Tilsæt dadler og kakao. Mix sammen i nogle minutter indtil dejen er jævn og cremet.
2. Åben dåsen med kokosfløde. Skrab det tykke yderste lag fløde fra med en ske.
3. Tilsæt honning og vaniljepulver til den resterende vandige kokosmælk. Pisk kokosmælken til den opnår den ønskede konsistens som flødeskum (ca. 3 minutter).
4. Anret i et serveringsglas: Knus en cookie i bunden af glasset. Fordel derefter et lag med kirsebær, chokolademousse, knust cookie og kokosflødeskum.
5. Pynt med hakket chokolade, knust cookies og friske kirsebær på toppen.

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Chokolademousse