Glutenfri chocolate chip cookies

Med smag af chokolade, nødder og vanilje.

Chocolate chip cookies

ca 20 stk.

2 dl Semper Mix eller Fin Mix
100 g smør
1 dl brun farin
1 æg
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. vaniljesukker
100 g mørk chokolade
50 g hasselnødder (kan skiftes ud med mandler)

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Bland smør, brun farin, æg, salt og vaniljesukker i en skål med en elpisker.

  3. Tilsæt melblandingen og rør rundt.

  4. Hak chokolade og hasselnødder groft og kom dem ned i massen.

  5. Kom 1-2 spsk. dej ud på en plade med bagepapir og mas dejen flad med en ske. Læg ikke dejklatterne for tæt eftersom de flyder noget ud. Læg ca. 12 stk. per plade.

  6. Bag i ovnen i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Chocolate chip cookies