Glutenfrie chia coconut cookies

Prøv noget sjovt og server kager til morgenmad eller som mellemmåltid. Sødet med banan og boostet med chia.

Chia coconut cookies

ca. 10 stk

4 dl Semper Havregryn
3 spsk. kokosflager
2 store bananer, moset
3 spsk. chiafrø
1 tsk. kanel
en knivspids havsalt
1/2 dl hindbærsyltetøj (blend alternativt frosne hindbær med honning, til du får den ønskede konsistens)

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 175°C og gør en plade med bagepapir klar.

  2. Blend havregryn og kokosflager til en let grovkornet masse.

  3. Rør herefter banan, chiafrø, kanel og salt i.

  4. Fordel dejen i 10 klatter på bagepapiret. Tryk til sidst tommelfingeren ned i midten af hver kage. Fyld hvert “hul” med en toppet teskefuld hindbærsyltetøj.

  5. Bag kagerne i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Chia coconut cookies