Glutenfri cheesecake

Cheesecake

Ca 10-12 stykker

Bunden:
1 pakke Semper Havre Digestive
1 1/2 spsk granuleret sukker

4 spsk smør, smeltet

Fyld:

400 g flødeost
2 æg

1 dl sukker

1 tsk vaniljesukker
revet skal fra en halv citron 

Pynt: flormelis

Sådan gør du:

Bunden:

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Læg kiksene i en plastpose og knus dem med f.eks. en kagerulle.

  2. Bland kiksene med sukker og smør.

  3. Tryk massen ud i en springform (24 cm diameter).

Fyld:


  1. Rør flødeosten blød. Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt flødeosten. Bland med vanilje og citronskal.

  2. Hæld dejen i bageformen og bag i ca. 40 minutter. Lad kagen afkøle i køleskabet. Sigt flormelis henover kagen og server kagen kold.

Tip! Bag din cheesecake i mindre former, det er både praktisk og nemt. Små kager fylder mindre i fryseren, og er perfekt til at tage frem, når du får besøg.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Cheesecake