Glutenfri brydebrød

Perfekt til store middage eller på et buffetbord.

Brydebrød

12 stykker

1 pakke Semper Landbrødsmix inkl. medfølgende tørgærpose
3 dl vand, varmt
1/2 dl olivenolie

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 250°C.

  2. Mål vand og olie op i en skål.

  3. Tilsæt melblandingen og tørgæren (gem 1 dl melblanding til udrulning af dejen).

  4. Bland sammen til en jævn og noget klistret dej.

  5. Hæld dejen ud på køkkenbordet og del den op i to lige store stykker. Brug resten af melblandingen fra tidligere til at rulle stykkerne til aflange brød, og del hvert brød i 6 stykker. Form stykkerne til runde boller.

  6. Læg bollerne med 1-2 cm mellemrum på en plade med bagepapir. Pensl med lidt olie mellem bollerne, så bliver de lettere at skille ad. Drys eventuelt med det sidste af melblandingen. Lad dejen hæve i 30 minutter.

  7. Bag i oven i ca. 10 minutter. Lad brødet køle af.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Brydebrød