Glutenfri brunkagemuffins

Brunkagemuffins

12 stk

4 dl Semper Mix
2 tsk. bagepulver
2,5 dl sukker
3 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 æg
2 dl mælk
50 g smør
1 dl frosne tyttebær

Frosting:

6 stk. Semper Brunkager
200 g friskost, fx philadelphia
2 dl flormelis
1 spsk. fløde

Sådan gør du:

  1. Bland mix, bagepulver, sukker, kanel og ingefær i en skål.
  2. Pisk æg, mælk og smør sammen i en anden skål. Bland med de tørre ingredienser og tilsæt tyttebær (Gem nogle til pynt).
  3. Fordel i muffinsforme (fyld dem til 2/3) og bag midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter.
  4. Rør friskost, flormelis og fløde sammen til frosting og fordel på kagerne.
  5. Knus brunkagerne og pynt kagerne med brunkagekrummerne og tyttebær.

 

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Brunkagemuffins