Glutenfri blåbærmuffins

Perfekt til uventede (eller ventede) gæster.

Blåbærmuffins

ca. 30 stk

1 dl Semper Havregryn
3 1/2 dl Semper Fin Mix, Mix eller Lavprotein Mix
2 æg
2 dl sukker
125 g smør
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl vand eller mælk
1 1/2 dl blåbær

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225°C.

  2. Pisk æg og sukker luftigt. Smelt smørret og kom det ned i massen.

  3. Bland havre, melblanding, bagepulver og vaniljesukker i en separat skål.

  4. Tilsæt skiftevis lidt af melblandingen og væsken til massen.

  5. Fordel dejen i papirforme og tryk blåbær i.

  6. Bag i ca. 12 minutter.

Tip! Anvender du mælk, får dine muffins en finere farve.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Blåbærmuffins