Glutenfri bananmuffins

Mættende, lækre og perfekte som mellemmåltid. Tilsæt gerne lidt valnødder for ekstra sprødhed og smag.

Bananmuffins

Ca 20 stk.

2 dl Semper Boghvede & Teffmel
1/2 dl rørsukker
1 drys salt
1 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. bagepulver
2 dl glutenfri havremælk eller anden valgfri mælk
1/2 dl rapsolie
1 banan, moset
50 g valnødder, hakkede (valgfrit)

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Bland samtlige tørre ingredienser i en skål og tilsæt havremælk og rapsolie. Pisk til en ensartet masse.

  3. Tilsæt moset banan. Pisk videre i et par minutter. Tilsæt hakkede valnødder, hvis du ønsker det.

  4. Fyld muffinformene med dej. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Bananmuffins